Instagram Facebook

Usein kysyttyä

Kuuluuko aamupala majoituksen hintaan?

Ei kuulu. Jokainen saa valita haluaako aamupalan vai ei, tuoko itse tarvikkeet vai tuommeko tarvikepaketin sinulle. Omatoimiaamiaisen ja muut ruokailusetit tilaat helposti TÄSTÄ

Millaiset peruutusehdot ovat?

Voit peruuttaa varauksesi maksutta kun teet sen majoitusta edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Sitä myöhemmin tehtyjä peruutuksia emme hyvitä.

Mitä maksutapoja hyväksytte?

Yleisimmät luottokortit, laskutus, maksu suoraan Kauhajoen Valkoinen Puu -kahvilaan.

Ovatko lemmikit sallittuja?

Valitettavasti ei. Majatalomme on allergiavapaa, hengittävä hirsitalo. Se sopii hyvin herkillekin allergikoille, joten siksi majatalo on ainoastaan ihmisille.

Missä voin ruokailla?

Sen lisäksi, että voit tilata ruokailutarvikkeita TÄSTÄ, voit ostaa majatalon keittiön pakastimesta valmislasagnea sekä suolaisia ja makeita piirakoita Mobile Paylla maksaen.

Reilun yhden kilometrin päässä majatalosta sijaitsee Valkoisen Puun kahvila osoitteessa Topeeka 15. Kahvila on avoinna ma-pe 10-20, la 10-18 ja su 12-17. Kahvilassa on suolaista ja maan kuulua makeaa, erikoiskahveja ja arkisin herkullista lounasta.

Paikkakunnalta löytyy myös ravintola Kauhajoen Krouvi, Kotipizza ja pienempiä pizzerioita.

Voinko vuokrata koko talon? Voiko talossa järjestää illalliset tai kokouksen ilman, että varaan majoituksen?

Kyllä! Näistä voi lähettää tiedustelun majatalo@valkoinenpuu.fi. Pääsääntöisesti järjestämme kokouspalveluita ja tilausillallisia syyskuusta toukokuulle. Kesä rauhoitetaan majoittujille.

Mikäli haluat varata koko talon yhdeksi tai useammaksi yöksi, kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Talon kuuteen huoneeseen mahtuu maksimissaan noin. 16-21 henkilöä.